Vergaderingen, (pr)events en workshops in een historisch Amsterdam’s pand uit 1894

De ruimte van Meet en Suite, te boeken voor (pr)events, vergaderingen, workshops, trainingen, shoots en presentaties ademt Amsterdamse historie.

Het pand is meer dan honderd jaar oud en de ruime kamers zijn vijf meter hoog. Tijdens een verbouwing van de en suite kamers kwamen er plafonds tevoorschijn met ornamenten. Die zijn in ere hersteld, met de originele patronen en kleuren uit 1894.

Vooral de originele elementen van het huis, maken het een unieke plek met veel verhalen: een historische marmeren vloer, een goederenliftje van de vergaderkamer naar de keuken, en een glasgeslepen tochtdeur van ruim een eeuw oud. 

Gecombineerd met alle comfort en lekkere catering, zit je bij Meet en Suite op een unieke en inspirerende plek! 

De rustige, centrale straat maakt het de perfecte locatie. Vanaf iedere plek – oost, west, het drukke centrum, de Zuid-as, het museumkwartier of het Vondelpark – ben je er zo. Bovendien kan je gedurende een break even een frisse neus halen in het aangrenzende Vondelpark. 

Het pand grenst aan een rustig tuinencomplex  met openslaande deuren naar een balkon. In de zomer zijn de hoge ruimtes een koele oase. 

De grote, hoge en suite kamers hangen vol kunst, van Mark Mulders tot Hendrik Valk, waarvan sommige werken zelfs te koop zijn

In de voorkamer ligt een boekje klaar met alle tips en tricks van de buurt van een leven lang ervaring. Daarnaast ligt er een catalogus van alle kunst en kunstboeken die te vinden zijn in de Meet en Suite. Een aantal van de boeken over Moderne kunst, ook dit is allemaal terug te vinden in de catalogus. Natuurlijk kun je hier altijd meer informatie over opvragen! 

Klik hier om deze locatie te boeken voor een vergadering, workshops of event met jouw bedrijf. 

meeting vergader

Meet en Suite is een bedrijf van mij, Elise. Ik woon in het pand van Meet & Suite. Het is mijn baken van rust in het levendige Amsterdam. De en suite kamers gebruik ik overdag niet veel, zo kwam ik op het idee van een vergader- en evenementenlocatie.

Ik ben een geboren en getogen Amsterdammer, maar ik heb lang in Rio de Janeiro gewoond. Ik ben ondernemer en daarnaast werk ik als documentairemaker en journalist. 

Stuur me gerust een berichtje om naar de mogelijkheden te inventariseren. Mijn team en ik denken graag me je mee.

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD VERGADEREN

BIJ MEET EN SUITE

Estrela da FavelaBij Meet en Suite willen we graag samen met jou een maatschappelijke bijdrage leveren. Hoe mooi is het om een nuttige met een aangename te combineren? Door bij ons te boeken, doneer je standaard een percentage van de locatie-huur aan het goede doel Estrela da Favela. Iedere gedoneerde euro komt het project lokaal ten goede. 

Estrela da Favela is een educatie- en sportproject voor meer dan 100 kansarme kinderen in Rio de Janeiro. Het project is gelegen in één van de gewelddadigste wijken van de stad. Estrela da Favela richt zich met name op het empoweren van meisjes, zonder de jongens daarbij te vergeten. 

Mocht je meer over willen weten over dit project of over jouw donatie, dan kun je natuurlijk altijd een berichtje sturen of een kijkje nemen op de website of de Instagram van de NGO zelf.