Wat?

Meet en Suite is een stijlvolle, inspirerende locatie in hartje Amsterdam voor vergaderingen, trainingen workshops, presentaties en één op één sessies.
Wil je Meet en Suite voor een ander doel boeken? Stuur ons een bericht.

Inspiratie

Laat je samen met een team, afdeling, klanten of gasten inspireren door de boutique sfeer van Meet en Suite met stijlvolle, hoge ruimtes, originele plafonds, bijzondere kunstwerken en klassieke elementen.

Hoeveel?

Meet en Suite heeft een ruime tafel, die kan worden opgesplitst tot twee tafels. Ook kan je opbreken in de twee grote ruimtes die van elkaar worden afgescheiden door een glas-in-lood raam. De ruimte biedt plaats aan maximaal 12 personen.

Dag/Dagdeel

De huur van Meet en Suite is per dag of per dagdeel. Uiteraard is het mogelijk om meerdere dagen te huren. Klik hier voor het urenschema.

TOOLS

✓ Een beamer
✓ Geluidsboxen
✓ Wifi
✓ Een printer
✓ Een creatieve toolkit met flip-overs, post-its, papieren en stiften
✓ Ping-pong tafel faciliteiten

EXTRA'S

Tussen de bedrijven door kun je een mooi kunstboek uit de kast pakken, pauze nemen op het rustige balkon, pingpongen, pingelen op de piano of een wandeling maken in het aangrenzende Vondelpark.

CATERING

We serveren altijd koffie, thee, (munt)water en lichte snacks. Wil je lunchen, borrelen of zoetigheden? We regelen met liefde de catering. Kijk bij onze cateringpagina voor de mogelijkheden.

Bijzonderheden?

Wil je een specifieke opstelling van de ruimte? Een host bijboeken voor de hele dag? Zijn er extra faciliteiten nodig?
Laat het ons weten in het boekingsformulier of stuur een berichtje.

inspireren Meet & Suite

Locatie

Meet en Suite bevindt zich op de begane grond van een van Amsterdams pand, gelegen op een centrale plek: een rustige, monumentale straat tussen het Leidseplein en het Vondelpark.

Hoe werkt het precies?

Stuur ons een berichtje via het reserveringsformulier of bel ons op om een boeking te maken. Als wij de boeking bevestigen, heb je 24 uur de tijd om deze toe te zeggen. Op de dag zelf is er een host aanwezig om de deur open te doen en je wegwijs te maken. Je mag een half uur van te voren komen om alles klaar te zetten.

Prijzen

Hele dag €675
Halve dag €375
Klik hier voor het overzicht